• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag vill vidare

  Det håller på att gå käpprätt åt helvete. Någon räknar ner dagarna tills... det inte. Tills det inte fungerar längre.
   
  Det kan väl inte bara jag, och för mig allt håller på att kollapsa?! Jag förstår inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snart gör jag ALLT för att det ska gå. Men vadå att göra allt? Vad är allt och varför har jag inte gjort det tidigare? HEJ HÄR ÄR JAG. Paniken kommer krypandes. Nej, den klänger. Klänger och klättrar, stryper och drar.
   
  Vart ska jag vända mig? Vad vill jag göra? När, var, och framför allt hur?
   
   
  Vet ni vad jag egentligen vill? Jag vill starta eget. Jag vill stå på mina egna ben och visa att jag kan själv. Men det är ju just det: jag kan inte själv! Och för det första måste jag ha en idé. Det går inte att bara starta eget hur som helst. Och verkligen inte utan någon idé. Jag får väl starta en alltjänst som alla andra i Vetlanda Kommun, haha, skämt å sido. Men ärligt talat. Ge mig den där fucking idén nu så jag kan börja. Jag bara väntar på den. Den där idén som ska ta mig vidare. Det är dags nu. Hög jävla tid.
   
  Vi var på en kurs förra året. En kurs i att starta eget. Det var mycket papper, många ansikten, mycket olika idéer och massa olika saker att hålla reda på i de olika myndigheterna.
   
  Hur gör alla andra?
   
   
  Men egentligen behöver jag inte bekymra mig om det. För mitt största problem är ju vad jag vill. Vad vill jag arbeta med. Hästar, nej inte hästar. Eller jo, men man bör inte jobba med sin hobby. Och dessutom är det inget som ger speciellt bra inkomster. Så det går väl bort. Då snackar vi varor och tjänster. Jag har inga tjänster att sälja. En helt vanlig nyvuxen, med en hemsk attityd ibland. Jag har visserligen utbildning inom fordonsbranschen, men det vill jag inte arbeta med. Och viljan är viktig. Utan viljan går det inte. Man tappar motivationen... Så det går också bort.
   
  Varor. Vad för varor? Jag har inget intresse i att till exempel göra ett eget märke eller liknande. Känns dessutom som att den kvoten är fylld nu då "alla" (nåja) har skapat sitt eget märke. Visserligen tycker (tyckte? Var många år sedan syslöjdstiden) jag det är väldigt kul att sy och då hittade jag även på mina egna prylar som jag tillverkade. Till exempel ett kattäcke och ett hundtäcke. Inget som användes, men det gav mig ett MVG iaf. Initiativ och att genomföra det ger mycket. Hade jag dessutom kört fast i det vi höll på med (typ stickningen eller korsstygn eller något sådant) så satte jag igång med att göra en kudde eller något som tidsfördriv tills det släjdläraren hade tid. Så ja, en symaskin hade jag jättejättejättejättejättegärna viljat ha! Men de är svindyra och jag ser det väl inte riktigt som någon investering av skaffa en sådan.
   
  Jag har kört fast.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.