• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemmafru

  Pajen står i ugnen och disken är diskad. Idag blir det ost- och skinkpaj, och det är så skönt att slippa ris, pasta och potatis. Det blir ju bara runt, runt, runt med de tre varianterna annars. Men nu kom jag på att det var länge sedan vi åt paj, så det ska bli gott. Dessutom är det himla smidigt när den står i ugnen och sköter sig själv! Tack vare att jag diskade nyss så blir det inte så mycket disk till ikväll. Bra, bra.
   
  Vad gäller hästarna så tänkte jag jogga A lite idag. Egentligen hade jag tänkt att hon skulle stå, men pga våra planer imorgon så blir hon så "illa" tvungen att stå då, och jag vill inte att hon står två dar. Så därför blir det lite lugnare idag, då vi hade rätt mycket tempo och nytt igår, och så skjuter vi fram vilodagen.
   
  Pärla var lite stel igår, så idag kopplar jag på rockarden och låter henne skritta igång kroppen ordentligt och jogga litegrann så att hon mjukar till sig lite. Tanken är att hon inte ska stå imorgon - men det återstå att se just pga hur den dagen blir. Antingen går jag upp tidigt, eller också får det väl bli i mörker = inte så lockande.
   


  Kommentarer
  Emelie

  Så mysigt! :)

  2012-11-23 @ 16:20:58 | URL: http://lindblad.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.