• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hejhej gummipelham

  Jorå, det passar lite bättre för oss att fortsätta med pelhambettet och så lägger vi det tredelade på hyllan ett tag.

  Även att A är känslig så accepterade hon att jag tog tag i henne ett par gånger när hon accelererade lite väääl... Självklart överöste jag henne med beröm så hon var på prima humör ändå. Ett bättre pass än vad vi har haft på länge bjöd hon på.

  Vi red i skogen, ett varv runt byn och sen lite på lokalenparkeringen. På LP lät jag henne rulla på volter i trav, och i ena varvet sköt hon ut bogen men i det andra gick det bättre.

  Sista galoppen tog hon fel galopp (som "vanligt" typ 9 av 10 gånger) men där bytte hon precis när jag bad henne; ett rent byte och i rätt språng! - alltid något :)

  Så jag är faktiskt liite nöjd iaf. Imorgon kör vi på igen! (:


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.