• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästdagen

  Pärla fick sig lite tömkörning på 35 minuter. Fin häst! Vi höll oss nere på ängen och gjorde lite volter och sådär.
   
  Aleccis blev av med pälsen. Vilken päls! (Där hon var helt oklippt.) Och vad dammig hon är/var! Klippmaskinen (en sådan där RIKTIG av kvalité; De Laval) orkade inte tugga igenom så när det var som värst blev tagen ungefär 2-3 CM(!!) långa. Aja, nu är det iaf klart och hon stod som ett ljus hela tiden förutom när det åkte förbi en bil så det blev sånadär solkatter som hon ryckte till för. Och när Pärla frustade så ryckte hon också till. Haha, vadå uppmärksam och spänd (mentalt, för kroppsmässigt är hon lugn)? Still stod hon iaf och hon var lugn under hela tiden. Som vanligt är det verkligen skönt att ha det gjort!
   
  Det plingade till i telefonen innan och där stod det att mitt paket har kommit. Woho! Det betyder mannekängande imorgon och egentligen hade jag tänkt att prova det tredelde bettet när grejerna kom. Men nu lockar det inte så mycket längre, haha. Nyklippt häst, som sagt. Kan aldrig sluta väl ;) Vi får se om jag hinner ångra mig tills imorgon.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.