• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Halsring is the new thing!

  Jag kollade på barbackahoppningen och fick en superidé! De hade en halsring som en lite extra säkerhet och jag såg att de båda "gubbarna" som delade vinsten satt och höll i den redan i anridngen. Genom att hålla i en halsring så är ju handen ganska låst i ett läge, men man kan fortfarande ta fram handen och ge eftergift. Jag som borde ha låga händer mot hinder ska framöver prova detta för då är det omöjligt att lyfta nävarna och veva innan hindret! Alla sätt är bra utom de dåliga, right. Testing, testing framöver alltså.
   
  Annars då? När jag skummade igenom ett par inlägg som jag skrev igårkväll (delvis natt) så kan jag dra en stor slutsats: skriv inte inlägg på natten! Hade ju missat hälften av orden så det var svårt att fatta poängen och stavfelen haglade. Usch och fy. Men det är ju den tiden flest idéer finns - oftast. Det är inte alltid lätt när hjärnan går före fingrarna.
   
  Och nej, det blev ingen ridning idag. Men hästarna fick fesljummet vatten imorse (nu börjar det frysa på = dags att börja kånka på vatten igen) och mat, så de verkade nöjda.
   

  Sommarn, vart tog du vägen? Tänk vad "fel" och totalt omvänt det kan bli; här SM-dagen. Men istället för att tagga inför det så står en ny häst i hagen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.