• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Grejer att pyssla med

  Jag har tre saker på min "to-do-list" idag. Men av dem har jag väl gjort en halv - bra där! Eftersom vi blir lite förskjutna när han jobbar eftermiddag så har jag svårt att hinna med de andra sakerna då folk faktiskt snart slutar jobba. Tanken är iaf att ta tag i det när jag kommer in igen och då ska jag även baka nya sirapsbröd som vi ska ha till solsidan ikväll. Yes, vi missde ju avsnittet igår, så därför ska vi se det ikväll istället.
   
  Angående bilen igår då. Vi åkte ju upp till Borås (för att hämta en bil alltså) och det flöt på bra och sådär. Men när vi väl kom dit så får förra ägaren inte i gång bilen. Han bytte batteri och den startade iaf. När vi väl körde hemåt så kom vi några kilometer innan bilen slutade ladda och vi var tvungna att stanna. Det är som vanligt när vi hämtar bil; man får börja skruva innan man ens kan åka hem. Ett verktyg hade vi av en slump med oss; en morakniv... Lyckat. Felet hittat, men det gick inte att göra något åt det, såklart. När vi hade stått där och både laddat bilen (via min bil och startkablar) kunde vi åka enda till Nässjö. Sen slutade den ladda och dog. Då laddade vi igen och kom typ två mil. Laddade igen och kom en mil. Laddade igen och kom preeeciiiis hem. Klockan var nästan halv ett. Nej, det är inte så himla kul att bilarna ska börja krångla det första de gör och hela resan tar mycket längre tid än den ska. Nu är iaf laddningsfelet åtgärdat men det är två saker till som ska fixas. Därefter få vi se om den uppfyller våra krav (typ att fungera) annars får någon annan lycklig ta över.
   
  Efter lite fiskpinnar och ett depå-stopp vid datorn ska jag alldeles strax åka ut till hästarna. Mina fina! :') Sen, när jag ska göra nytta, kommer jag nog fastna här igen. Förhoppningsvis med lite idéer..?
   
  Jajamän, så är läget.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.