• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Godmorgon, eller något

  En timmes ridning, en promenad, en fika, några bilturer, matlagning och en kort tupplur senare. Lite nyvaken sitter jag här och funderar på om den där filmen ska laddas upp eller inte. Jag klippte iaf ihop den igårkväll. 25 hopp och 9 stopp. Det var vad det blev. Haha, var såklart tvungen att räkna, och det blev iaf fler hopp än stopp ;)
   
  Det kändes så himla tydligt. Rätt var det var så ramlade poletten ner och hon accepterade det lugna tempot. Så de sista sprången var det inga fel på. Men det syns inte hur sjukt snabbt det gick. Jag frös så fort vi började galoppera för att det gick så fort. På filmen ser det ut som vi rider i slowmotion. 
   
  Några saker som jag måste göra något åt omedelbart är mina oroliga nävar som flyger hit och dit och att om/när on vägrar ska hon framöver stanna framför hindren och inte kuta iväg i försvar/panik. Jag måste även bli bättre på att följa med, för så fort det blir orytmiskt tappar jag balansen. En annan sak att tänka på är att bli klar i handen, för när jag inte blev det så blev det hemska kråksprång. Så det finns absolut några stora grejer att börja tänka på redan nu. Även om det är svårt att göra något åt när jag bara rider vanligt. Huvudsaken är iaf att jag vet om bristerna - det är alltid första steget.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.