• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Förtvivlad - och nu har det fan runnit över

  Jag är så jävla ledsen, arg och förbannad just nu. Helt hjärnknullad och förstörd, dessutom. Varför?
   
  Därför att jag är så äckligt jävla less på mina förutsättningar vad gäller hästarna. Det kan låta klent att bli förstörd pga det men vad fan är det för orättvisa?! En av mina allra HÖGSTA JÄVLA ÖNSKINGAR är att få träna regelbundet för tränare. Ni som kan göra det, men inte uppskattar det: dra åt helvete. 
   
  Prova att se det ur min synvinkel:
   
  Jag har sedan jag var 6 år gammal ridit regelbundet. I år är det 15 år. Femton jävla år. Dessutom har jag haft "egen" häst/tillgång till häst varenda dag sedan april 2006, minus ett par månader den sommaren. Det är 6 år. 6 jävla år.
   
  Vad kan jag?! Tamejfan INGENTING.
   
  Försök tänk dig in i min vardag. Jag tragglar och kämpar, trots oväder och minusgrader, stekhet sol och heltidsjobb (när jag väl har det). Oavsett hur dagarna ser ut så kämpar jag där ute. Sliter och kämpar. Varenda jävla dag. Alltid helt ensam. Jag vet att jag sliter mer än vad många som är på en högre nivå än mig gör. Och med tanke på vad de får ut så känns det fan inte bra. På många sätt kunde det finnas sätt/saker som kunde underlätta för mig - men inte. Det finns inget rinnande vatten, inget "riktigt" stall och inte ens en sadelkammare, inte någon ridbana och inte ens någon människa. Men det är inte hur hästarna bor som jag är trött på. Det är allt som jag faktiskt kan eller SKULLE KUNNA göra något åt. Att lära mig något. Det kanske är dags att sluta åka häst och lalla runt i skogen. Lätt, då. Jävligt lätt. Har jag något val?
   
  När jag red Aleccis idag så gjorde hon som vanligt; skjuter ut bogen hit och skjuter ut rumpan dit. Samtidigt ska hon flyta iväg från mig eller ta precis allt som att hon ska dra iväg i 180. Jag klagar inte på henne, absolut inte. Jag klagar på mig och min ridning. Jag är för fan helt värdelös där uppe. Kan inget.
   
  Hur jag än försöker plocka lite i tygeln här, lägga om skänkeln där, flytta min vikt hit eller flytta hela hästen dit, så fungerar det inte. Och jag vet varför - FÖR ATT JAG INTE VET HUR/VAD JAG SKA GÖRA. Fatta hur äckligt jävla frustrerande det är att inte kunna. Och att inte ha råd att göra något åt det. Det är bara att ÅTERIGEN sätta sig framför den där jävla datorn och googla. Jag får väl vara glad om jag begriper hur jag ska göra om ytterligare 15 år.
   
   
  Just nu fullkomligt hatar jag precis alla som får sina förbannade träningar, utan att lyfta ett finger, betalda av diverse släktingar. FU. :(


  Kommentarer
  Alexandra

  Synd att man inte har föräldrar som jobbar som tränare haha. Då skulle nog träningen bli gratis :p

  Svar: Jaa! Där sa du nåt! :) vet du om någon köp- och säljsajt där man kan göra intressekoll? ;) (föräldrar bytes? hahah)
  vinna.blogg.se

  2012-11-18 @ 14:14:30


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.