• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fantasias.blogg.se

  Av alla bloggare där ute, så har många hästar för (för mig) väldigt stora summor, deras garderob närmar sig samma prisklass och det tränas hit och tävlas dit. Det är absolut inget fel med det - tvärtom, jag läser det ju och är intresserad! Det är kul att få en inblick i hur andra har det.

  Men så fann jag Josefine och Fantasia - tjejen med ponnyn som är... som oss andra? Vi med begränsade tillgångar; oavsett om det handlar om ekonomi eller andra förutsättningar. Det sätter helt enkelt stopp. Men arbetet och målen - de är samma.

  Jag följer dem för att de just är "vanliga" (misstolka inte!) och för att de visar oss sin sida; hon står för deras motgångar, hon gör vad hon kan för att komma vidare och Fantasia ger inget gratis. Och dessutom gör hon himla underhållande videor! Det är fascinerande och ärligt talat rätt skönt ibland när man kan känna igen sig så mycket.

  Sedan tycker jag att en välgjord design är rätt viktig för en bra blogg och på fantasias.blogg.se får man alltid se välgjorda designer - det är därför jag är med och tävlar om att vinna en header. Den här tjejen; hon rockar i mediabranschen!

     Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.