• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ett fult träns

  Enda sedan jag såg detta träns från Dyon för första gången tyckte jag det var väldigt fult och tråkigt.
   
   
  Hööks började göra kopior och även dem är fula - det har jag alltid tyckt och tycker fortfarande. MEN ibland får man ju väga in andra saker istället för att bara använda ögonen. Tack vare hakarna så är det ju mycket praktiskt och efter en hel del övervägande så valde jag faktiskt att beställa ett. Jag ville ha ett aachenträns till Aleccis och det vore dumt att bojkotta detta träns på grund av utséendet. Tanken är ändå bara att ha det hemma som ett vardagsträns att slita på.
   
  Hööks kopia.
   
   
   
  Som sagt; långt ifrån vackert, och riktigt tråkig design. Ser billigt ut med det platta tycker jag. "Less is more" heter det ju ibland, men här stämmer inte det. Vad som helst hade sett bättre ut än att ha det såhär tomt och... icke påkostat. Funktion går före formen här.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.