• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Datorn missköter sig

  suck, så blir väl illa tvungen att använda den här skiten istället...

  Båda fick gå hedbrantarundan och ett varv runt flugeby. För Pärla tog det ca 1 h 5 min och då väntade vi även på att tåget en stund så med andra ord höll vi ett högt tempo och hon blev väldigt svettig. Övergångar och halter gjorde vi många under rundans gång. Hon var helt okej men inte extra fin eller så.

  Med A tog det istället ca 55 min, och hon blev ju som sagt väldigt, VÄLDIGT svettig idag. Men så blir hon ju extra piggelin också, dels av rundan men även för att hon stod igår. Även med henne blev det ett mittimellan-pass; inte kanon, men okej.

  Nu måste jag kila för att hinna med allt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.