• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Mobilade ju in passet med A, men även Pärla fick såklart motion idag.
   
  Vi red likadant som jag gjorde med A (fast jag red såklart Pärla först - som vanligt). Skogen, ett varv runt byn och LP. Jag tänkte rida henne lite lösgörande så vi la in lite ksänkelvikningar bland alla halter och igångsättningar. Jag red utan stigbyglar och shiiit vad trött jag var när vi var klara, haha! Var till och med tvungen att göra halt bara för att vila ibland. :)
   
  Hon bjöd på framåt hela tiden och svarade även snabbt tillbaka och ner till halt. Men i skänkelvikningar vill hon gärna böja kroppen lite. Jag klagar inte på henne då jag vet att det är pga mig, men det kändes som det iaf inte blev sämre.
   
  Kom även på att det var lääääänge sedan vi red på LP sist. Vårt uppridna "spår" var till och med igenväxt! Jag får väl börja ta några volter där ibland, det är ju inte till någon nackdel iaf. :)
   
   
  (Skulle lägga upp bilder på mina lortgrisar innan, men telefonen laddas ur på 20 min så den dog och jag struntade i det jag började med. Här är iaf en av bilderna. Det får räcka. Även om det blir fel - P i inlägget och bild på A.)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.