• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Pärla: Byn (dahlseda + flugeby) och skogen. Hon var okej. Men jag orkade inte rida i början, så där var det sådär. Sedan red jag och då svarade hon fint. I skogen lät jag henne busa lite. Så det var väl ett okej pass. Just nu så är vi inne i "okej/sådär" men rätt som det är så går det antingen ner eller förhoppningsvis upp. Det är bara att motionera vidare. :)
   
  Efteråt åkte jag till hingsten och det gick bra. Första galoppen uppsuttet och dessutom på någorlunda kommando. Framsteg, framsteg.
   
  Imorgon tänkte jag ju då rida med Becka men det blir inte spikat förrän ikväll då jag inte har pratat med henne än. Hoppas hon vill ställa upp och filma något pass med.
   
  Min lilla medryttartjej (och granne) ska även börja rida Pärla nu igen, en dag i veckan. Alla nöjda och glada :) Vi har även en tanke på att ta med henne till ridskolan någon dag. Det blir kul för henne, eller för båda rättare sagt.
   
  Så ser det ut just nu  vad gäller Pärla. Älskade Pärlahäst, Pärlefjun och PärlisHärlis. Kärt barn, alltså.


  Kommentarer
  Jackie

  Vilken fin bild!
  Vill du få fler läsare? Vad sägs om att delta i min tävling på bloggen här http://jackieie.blogg.se/2012/november/jultavling.html så kan du få fler läsare men OCKSÅ två extra julklappar! Det låter väl inte fel?

  2012-11-11 @ 19:20:16 | URL: http://jackieie.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.