• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Trots att viljan att gå ut var sådär, så blev det (såklart) genast bättre när jag kom ut. Pärla var lika glad och precis som vanligt. Så tillsammans lät vi det vara en dag som vilken helst. Vi red i skogen och tog flugebyrundan innan vi red hem. Inget avancerat och inget ansträngade. Bara lite tempoväxlingar. Både hon och jag (mest jag) behövde nog komma ut och lufta oss lite.
   
  Det är väl det som är så härligt med hästarna. De lever i nuet. De finner sig i det mesta och accepterar ofta allt man "utsätter" dem för. Jag borde ta efter och vara nöjd när jag är nöjd, inte leta efter ännu bättre villkor. Glad Pärla ger glad ryttare. Eller iaf mer taggat än tidigare.
   
  Jag gjorde i ordning A och lastade in henne, så mötte jag min syster där borta. Jao, vad ska jag säga. Detaljer kommer väl senare, tillsammans med en/flera filmer då jag inte vet exakt hur långt det blir efter att de är ihopklippta.
   
  Höres senare, alltså.
   

  Mitt hjärta.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.