• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Red som jag gjorde för ett par dagar sedan; skogen, byn med vänstergalopp i lugnare tempo i backarna i mitten av turen ungefär. Det gick inte dåligt, men det är allt rätt störande när hon envisas med att bara kunna göra en sak: galoppera. Eller aa, stå still (i bästa fall) eller galopp, stillastående eller annan hastighet. Skritt och trav - vad är det? Och så dummade hon sig vid en skottkärra med. Annars har jag väl inget att klaga på direkt. Hon är hel och fräsch, pigg och glad. Munter häst, helt enkelt.
   
  På hemvägen fick vi sällskap och det var trevligt att snacka med en likasinnad! Då är det inte bara jag som tycker att det är viktigt med rätt hantering av hästarna. Vad som är "rätt" går således att definiera olika, tydligen. Aja, det tog inte många minuter att skritta av (kändes det som) medan det i själva verket blev en extra lång avskrittning som var mer än dubbelt så lång som "vanligt". Aleccis har varit helt okomplicerad i alla de hästmöten vi har haft den här veckan - skönt.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.