• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Begravning

   
  Idag ska vi ha begravning för min mormor som hastigt gick bort för 2,5 vecka sedan. Jag har aldrig tidigare varit på begravning (och alltså inte heller förlorat någon nära släkting - tack och lov) så jag vet inte hur det kommer bli, kännas eller hur jobbigt det är. Medan jag är på begravningen och därefter har minnesgrej med mat och så (tror jag) så kommer ni få se filmen på hoppträningen.
   
  Eftersom jag inte vet hur utdraget hela begravningen och det efteråt blir, så vet jag inte heller om jag hinner rida. Jag räknar väl med att låta Aleccis stå, men hoppas på att hinna rida. Dock gör jag nog inte det om det är mörkt, men det skulle nog vara skönt att få lufta sig lite efter allt. Vi får se hur det blir helt enkelt.
   
  Jag glömde nämna att Pärlas vb var lika mjukt och "fint" som innan överansträngingen! Så nu verkar det absolut gå åt rätt håll! Min tanke är att låta henne stå helt veckan ut, och i nästa vecka börja skritta henne försiktigt från marken. Lugnt och metodiskt, som han alltid sa, min fordonslärare.
   
  Ikväll blir det att ragga runt några varv i staden (är det snö och halt så lär vi inte vara ensamma!) och de planerna jag hade till helgen får jag nog stryka tyvärr. :( Skulle ha hälsat på fina Mellonie men eftersom jag inte har råd så blir det inget med det. Jättetråkigt... :/
   
  På söndag blir det att rida hingsten igen. Han hade hostat sa ägaren (dock inte under ridning), och han kändes lite motvillig så vi gav honom en dryg vila att pigga på sig lite. På söndag ska vi se om han är bättre. Jag hoppas på det, så att planen håller.
   
  Det var väl allt. Jag har gjort i ordning flera tidsinställda under dagen. Framför allt filmen som jag lovat, men även lite annat. Bland annat "sanningar" och bildminnen.
   

  Rest in peace Foton: Sven Lentwojt - min mormors systerson (över) och Ellen Thålin - kusin (under)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.