• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bakningen

  Alltså... Så var det ju det där med mina kökstalanger. (Ehm, VILKA då?)
   
   
  Kladdkakan som blev helt okej. Den blev bättre än jag trodde och nästan perfekt. Dock kunde den ha varit liiiite kladdigare i mitten, men jag är ju inget fan av att det inte ens är bakat typ. Så jag tycker den blev bra. Den var även god dagen efter... (;
   
  Sirapsbröden som blev asbra faktiskt. Jag gjorde bara en sats för att jag inte ville att det skulle bli så mycket över = man äter kakaor i flera daaaaar. Men de blev som sagt lyckade. Jag har aldrig gjort dem exakt såhär bra tidigare. Så jao, får väl vara nöjd med det då.
   
  Till sist den misslyckade tuppkakan. Helt sjukt fel blev den. En kulle i mitten och även misslyckad glasyr. Hur lyckas man? Aja, den var godare än den ser ut iaf, och jag borde kanske träna på denna? Inte ens min träningskaka i början av veckan blev såhär illa. Stööörandeeee.
   
  Gästerna fick även fyllda vaniljbullar, pariserbullar och vaniljhjärtan. Vanilj skare'va!
   
  Så var det med det och nu hoppas jag det dröjer lääänge innan det blir fikakalas nästa gång! Haha, tänk att man ska behöva planera och stå i så mycket för bara en förhållandevis "liten" fika för familjen (familjerna)! Det märks att man är "nyvuxen" ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.