• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bakning pågår...

  Fotade mina itne så asvackra bakverk men då har ju såklart min kära sambo "städat undan" kabeln. Så visar väl dem sen då, för det måste ju såklart dokumenters! :)
   
  Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag hinner rida A sen. Ja, jag tummar lite på planen och försöker rida en häst/dag nu i helgen istället för att låta dem stå båda dagarna. För det vill jag verkligen inte och på söndag är det hingst-dag igen. Alterntivet blir väl i så fall att rida när det är mörkt idag... Vi får se hur det blir. Det känns som att jag vill komma ut lite efter all fika vi kommer trycka i oss!
   
  Fin ponny!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.