• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att välja eller välja bort

  Ibland får jag lite konstiga tankar. Tänk om något hade tvingat mig att bara ha kvar en av hästarna. Vem hade jag valt?
   
  Helt ärligt så skulle jag vilja välja Aleccis. Det är nog inte så svårt att förstå varför. Hon är en stor häst som jag kan fortsätta utvecklas och tävla med - precis det jag vill göra.
   
  Men i själva verket kan jag ALDRIG välja bort Pärla. Genom att aldrig välja bort henne, så skulle det bli hon som står kvar. Mitt förstahandsval. Men så har hon en stor betydelse för mig också - hon är min anledning.
   

  Och hon skulle aldrig välja bort mig. Vi har DET - vi är DET.
   
  DET är inte samma sak som att prestera alltid, eller alltid göra rätt, agera bäst eller leva upp till andras förväntningar. Ingen annan ser det vi har. Mina känslor till henne, och det ingen någonsin kan förstå - är att jag vet att hon förstår. Jag vet att hon värdesätter mig. Inte på samma sätt. Men vi är vi, och vi är så mycker mer "vi" än vad alla andra ser. Mina mänskliga känslor ger mig kärlek i henne och till henne. Medan hon "bara" är glad, nöjd och mår bra. Hon bara är. Men hon vet inte hur mycket hon är för mig.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.