• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att va lantis i stan

  Här sitter jag... Utan att ha hämtat ut mitt paket och utan att ha diskat (kom bara halvvägs), och väntar på uppfinnarna. När jag kollar på det ska jag trycka i mig lite hallon-och-blåbärspaj med köpevaniljsås. Men innan dess hoppas jag verkligen att jag har fått ur tummen så att jag hinner duscha. I och med att vi fick besök (därav halva disken som blev ren) så sitter jag fortfarande här och luktar ko och häst.
   
  Jag satt även på arbetsförmedlingen och luktade ko och häst. Tyckte att det kunde de ha! :D *Imafuckingbadass* Nej, men tyckte att om jag sitter där och stinker så borde jag ha förtur = bli klar snabbare. Jag vet inte riktigt om det var något förutsett, men när nummer 35 var klar, så var det ingen som hade något nummer förrän det var min tur - nr 43. Jaja, klar där och sen ska papper skickas iväg. Jag fick inte det där juljobbet heller! (Fick iiiinteeee aaaalls utbrott innan, hähä. Blev rätt paff med andra ord. Trodde det var lite "öppet mål" då vi inte ens var så många där som de faktiskt sökte men jaja. Uppenbarligen har väl folk sökt/visat intresse på annat håll också.)
   
  Jag är uppvuxen med lite lagom kodoft. För mig är det inget äckligt/ofräscht med det. Det är liksom hemtrevligt och ja, naturligt. Nu menar jag inte att vi brukar gå runt oduschade; det jag menar är att det liksom låg ett täckte med lite kolukt/gårdslukt och för oss är det en doft av trygghet. Så jag stör mig inte på att sitta här och stinka. Det är så sällan jag är i lagården ändå, så jag får lite flashbacks om jag ska vara helt ärlig. Sen att alla andra äcklas, det är fan inte mitt problem. :]
   
  Hepp, nu är det dags att bläta ner sig och lukta tråkig stadsbo igen. Fan för den opersonliga stilen! ;)
   

  (Äntligen fick jag användning av den fina bilden. Kossorna!)
   
  Sedan vill jag även dela med mig av en annan sak, som mååånga där ute inte förstår. KOR luktar INTE ILLA. De luktar gott. Kolukt alltså. Men i lagården, som är en förhållandevis liten lokal med kor i, är överrepresenterad av avföring och urin. Klart det inte luktar direkt GOTT där inne. Även om det för mig inte är särskilt farligt. Men det är samma i olika stall. I stall där många hästar står 20h/dygn - tro fasen det luktar; nej det STINKER där inne med. Men det är ju inte HÄSTLUKTEN som är "illa". Så kanske dags att lära sig skillnaden på kolukt och koskitslukt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.