• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ändrade planer!

  Det blev faktiskt helt andra planer än vad jag trodde. Min vän Ams skickade iväg ett sms bara några minuter efter att jag publicerade inlägget och så lätt var det att byta ut dagen. Vi kikade på julklappar/födelsedagspresenter och när jag väl åkte ut till hästarna hade jag bytt ut motionen mot en vilodag. De var dyngsura och var inte ens intresserade av att komma ner?! Suck, lite "innehästar" hade de gärna fått vara, dagar som denna.
   
  Jag var en dålig, och väldigt elak hästägare idag. Det var faktiskt så att jag stängde in dem i några timmar. De var inte så glada åt det direkt, men jag ville att de skulle torka till lite. De var desto gladare när de fick gå ut igen!
   
  Men de andra sakerna gjorde jag iaf; smörjde sadeln, tränset och martingalen lite kvickt. Mitt läderbalsam i sprayflaska är himla smidigt faktiskt! Och så ringde jag det där samtalet med.
   
  Jag är så grymt glad och taggad inför morgondagen! :D
   
   
  Jag var så illa tvungen att byta till vinterdäcken med... Jag kör nämligen alltid med alldeles för mycket luft i däcken, och igår hade jag fått in en sten, precis i mitten, och mitt ena däck gick punkis. :( Surt. Därav däckbytet idag, alltså. Men som tur var så körde jag runt med mina vinterdäck i skuffen sedan jag köpte dem för en månad sen, och Emil hade en domkraft i sin bil så det var bara att hissa och skruva. Inte så smidigt, men nu är det iaf gjort! Nu är det bara hästarna med som ska vinterskos, sedan får väl snön komma om den vill... Jag har lite blandade känslor om den där vita skiten, haha.
   
  För övrigt så firar jag och min kille Emil fyra år idag! Tänk, vad tiden går! Det känns som det var igår vi började imgås och han hade den där "partybilen", hähä. Dessa vinterbilar! :P


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.