• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vintermysfredag

  Om jag ska fortsätta tjata så kan jag återigen gnälla lite på att jag inte får rida idag heller. Så istället kommer jag ha en mysfredag ganska mycket för mig själv, men inte bara. Först promenad (med sällskap av Jennie) och därefter hästarna och mys. Jag har faktiskt seriösa funderingar på att ge mig på att baka lussebullar, haha. Men vi får vänta till i eftermiddag innan vi vet om jag faktiskt kommer bråka mig igenom och prova (debut isf, hähä), eller om jag lägger det på hyllan.
   
  Igår i bilen:
  Jag: jag är jättesugen på lussebullar. Tänk, nybakda, ljumna... Mmm!
  E: köp det då?
  Jag: KÖP?!
  E: Ja, det finns nog på Oskars.
  Jag: Ja, med massa äckliga jävla russin, nej fyfan! Isf ska jag ju göra själv.
  Kommer inte ihåg mer av den dialogen, men snacka om att vi kommer från olika sorter jag och min Emil (;  Bönder skapar själv, yes.
   
  Oavsett om jag ska baka eller inte, så kommer jag iaf INTE att köpa några färdiga, nej usch och fy. Russin är inget vidare. Särskilt inte när de knölar ner dem i hela degen och inte bara har två stycken i. Och så råkar man bita i en och... uääk!
   
   
  Jag tycker det är lite spännande, haha. Kommer det bli några bullar - eller inte? :P


  Kommentarer
  Retard Riders- Martina

  HATAR russin, fyfan! Det är bland det värsta jag vet när dem bakat in russinen, och så plötsligt råkar man bita i ett, uuusch! ;)

  2012-12-07 @ 09:59:18 | URL: http://RetardRiders.blogg.se
  Emelie

  Tack! :D
  åh lussebullar är så gott!

  2012-12-07 @ 12:20:29 | URL: http://lindblad.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.