• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi tuffar på...

  ... Pärlis och jag. Det går inte fort - men det går varje dag. Idag hände det grejer! En fågel (hyfsat stor rovfågel) flaxade upp framför oss och Pärla ställde sig i "fotograferings-ställning". Synd att det inte var kameror runt omrking, haha. Precis, det var allt som "hände" under dagens ridtur. Vi har det kanske inte så spännande under vår dagliga halvtimme, men vi har i alla fall varandra.
   
   
  Jag kan inte se mig mätt på denna bild. Detta är hur Pärla ser ut, och vilken stämning hon är, inför tävling. Inga nerver där inte, haha! Hon bara är, lika stabil som vanligt och med ett uttryck som tillåter de flesta intryck att falla på plats efter varandra under dagen. Hon vet vad som ska ske och hon vet vad som förväntas av henne, så länge jag gör rätt  En riktigt trygg tävlingskompanjon - en sådan alla borda ha i början av sin karriär. Fin, älsklingshäst :')


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.