• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vardagsblogg, eller något

  Jag är väldigt kluven. Sedan jag gick i 7an har jag haft min andra blogg, som även är den första. Väldigt, väldigt mycket (bland annat allt innan dec 06) är raderat, men en del finns kvar. Ibland är jag taggad som fan att skriva där, men ibland inte; som nu. Det händer inget där. Står still. Men jag vill ändå ha kvar den. Så mycket av mitt liv står där.
   
  Jag som sagt kluven. Ska jag ha kvar den, ska jag ta bort den, ska jag fortsätta skriva eller ska jag bara låta den... va? Vet inte. Men jag tror jag ångrar mig om jag raderar den helt och hållet, så den lär väl iaf finnas kvar. Ett tag till.
   
   
  nogg.se/jagheterjessica är adressen. Även på instagram (som jag inte är världens mest aktiva på kanske) heter jag jagheterjessica. Follow if you want to.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.