• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Torsdag, dagen innan fredag

  Jag hoppas på en storhäst med inte lika tjockt ben idag. Sen hoppas jag på en Pärlahäst som inte skrittar lika sakta som en sengångare, haha. Slöis<3 Älskar den hästen något sjukt - även när det går så sakta att vi står still ibland.
  She's my fucking reason.
   

  Lukta goott!
   
   
   
  Därefter ska jag roa mig med att tvätta och sen... sen blir det väl datorn igen. Om, och om igen. Jag umgås mer med datorn än vad jag gör med både hästarna och min sambo just nu - bad girlfriend and horseowner. Men så blir det när de är ofräscha stup i kvarten (hästarna alltså, hahaha) och när han jobbar denna veckas skift.
   
  Imorgon ska jag på möte och därefter tuffar vi upp till Jönköping. Där blir det som vanligt att storhandla på Biltema (vår månadstradition), fast jag ska bara ha en sak den här gången: en vindrutetorkare, och överlåter således storhandlandet till den andra av oss två. Jag blir snart tokig på min utslitna torkare som tar bra överallt FÖRUTOM där jag tittar. Störande. Så en sådan ska jag kosta på min lilla bil. Sen ska vi faktiskt till Höös för jag ska införskaffa mig ett par tidiga julklappar till mig själv. Men tyvärr inget som är varken dyrt eller fint; nu är det välbehövliga grejer och så billigt som möjligt.
   
  Tillbaka till dagens torsdag. Det blir en lugn dag, men jag skulle vilja börja motionera på något sätt. Blir ju inte så mycket med hästarna, som ni förstår. Men tummen sitter. Och det är lättare med sällskap. Nej, inget gym - sådant kostar pengar. Här får det bli billiga varianter; typ promenader. Jag tar det som det kommer, men hoppas att jag lyckas övertala mig till att gå en sväng.
   

  Det lär såklart bli en promenad utan häst isf. Haha, hon ser verkligen ut som en ponny - min förväxta ponny!


  Kommentarer
  Emma

  Härliga bilder! Fjordingen är verkligen jättefin!

  SV; Jobbar på maaaack på Shell/7-eleven :)

  2012-12-20 @ 20:35:16 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.