• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Topp 3 - låtar

  Jag fick en ny idé för ett tag sedan, man har inte gjort den till verklighet än. Men nu - nu tänker jag börja att väva in detta! Jag pratar alltså om en lista. En ny kategori som kommer bygga på vad jag tycker och tänker om olika saker. Först ut; topp tre - bästa låtarna just nu.
   
   1.
   
  2. 
   
  3.
   
  Just nu, just idag ser det ut såhär. Jag gillar David Guettas she wolf och den där Sia - hon kan sjunga!  Åh, den är så fin! Därefter tycker jag att Rihannas nyaste diamonds är himla fin med. Den påminner faktiskt lite om she wolf, och här visar Rihanna vilken fantastisk röst och kapacitet hon besitter. På tredje plats hittar vi Asaf Avidan med one day. Den gick på p3 för ett tag sedan, men jag hörde den först via en bekant. Och ja, jag gillar den.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.