• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Topp 3 - godis

  Här kommer mina favoritgodisar:
   
  1. Sura vattenmeloner. De är som bäst när de är allra färskast.
   
  2. Ferraribilar. De har varit med på favvo-listan i många, många år nu. Och de måste ätas på ett visst sätt; först däcken vf, hf, vb, vb. Därefter framifrån lite i taget. Det blir exakt likadant varje gång jag äter dem, haha tvångstanke? :P De är som bäst när de inte är jättefärska (då är de för mjuka, och lite fööör smakrika) men de ska inte vara gamla och hårda. Lagom ska det va!
   
   
  3. Nappar, men inte vilka som helst utan dessa större med vit undersida. Jag tycker personligen bäst om de gul-oreangea(röda), men alla är goda. De är som bäst när de är väldigt färska.


  Kommentarer
  Ellen

  Jätte fin header har du lust att göra en åt mig gratis? :)

  Kram Ellen och God jul ;)

  2012-12-18 @ 21:18:40 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.