• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tjurskalle med hälont

  Varning för ett tråkigt klagoinlägg utan innebörd...
   
  Alla som känner mig vet att jag blir väldigt sur och arg på allt och alla när jag har ont.
  Jag kan inte ens köra! Och det är knappt att jag ens kan sköta om hästarna. Alltså FATTA HUR JÄVLA ONT JAG HAR! :(
   
  Sen är jag återigen nere i det där sakna-Mellonie-träsket. Började fan nästan lipa för det innan. Hon kom alltid när man ropade. Och mötte en med gnäggnigar när hon såg en. Och var alltid kul att rida och hålla på med.
   
  Vi ska på julbord sen. Det kommer väl inte bli så himla lätt att sitta där och se glad ut när jag inte är det. Hatar att låtsas, och sen kommer väl frågor med. Varför man är sur osv. Usch, är inte särskilt taggad. Och ännu mindre med tanke på att det kostar 400:- per skalle.
   
  *sur på allt*
   
  Igår mådde jag även skitdåligt. Vara tvungen att vila lite och slockande som en sten vid 21. Blev väckt runt tolv för tanken var att vi skulle ut. Då trodde jag det var bättre, men direkt när jag ställde mig upp var jag lika dålig. Så det blev inget annat än sängen igår.
   
  Nu hoppas jag att jag har fått all skit för det här året. Några veckor kan jag väl få må bra?!
   
   
  Hästarna då? De lever väl livet nu. Bara slöar... Jag däremot börjar snart klättra på väggarna. Vill även sätta igång Pärla igen! Älskade hästen...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.