• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Svar på kommentar

  Nackdelen med anonyma kommentarer = finns ingen blogg att svara på, haha.
   
  Fråga: "Vad är det för sadel du skulle vilja ha och till vem?"

  Svar: Det är enkelt. Jag vill ha en (helst) svart sadel som passar. Vem den passar - helst Aleccis, men även Pärla behöver en vidare. Det hade känts bra med något som man vet passar helt och hållet. Den jag har duger (och jag älskar den, typ) men den är trasig... Så inget speciellt egentligen, men om jag skulle gå in på detaljer så borde nog 16" passa mig bättre, men inte större än 17", svart som sagt, och allround eller allround mot hopp. Vidare än vad jag har nu, men återigen - jag vet inte exakt. Eftersom det ändå inte är aktuellt så är det väl mest bara "en sadel" för det vore bra. Iaf med en varsin, så man kan rida tillsammans och slipper ha den andra värdelösa i västa fall.
   
  Den jag har nu är en Lewa Ingolf 17" normal bom och smal midja. Det är typ vad jag vet om den..? Denna sadel tillsammans med en sadelgjord på 1,05 cm har jag använt/använder jag på alla mina senaste tre hästar; Pärla (fjording, C-ponny), Mellonie (NF, D-ponny) och Aleccis (liten storhäst). Lite kul att alla kan ha samma grejer, trots storleks och kroppsskillnader.
   
   
  På denna bild syns det vart sadeln är trasig. Sömmen på den understa fliken (kanon, jag vet vad alla delar på sadeln heter - not, haha) har sprättats upp, på båda sidor, ungefär 2/3.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.