• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Suuuur

  Idag är jag inte på humör. Att allt ska va så himla komplicerat?! Att vara arbetslös är inte lätt... Men det är inte heller lätt att få jobba.
   
  Min dag annars då? Tyvärr så kommer Aleccis stå. Det var ju vad vi kom överens om/ett villkor för att arbeta med hingsten. Jag rinder bara om Emil gör något annat. Så idag blir det bara att ge dem mat och vatten där ute, och därefter åka ut och rida hingsten. (Egentligen borde jag väl inte göra någon stor grej av det, då det inte "ger oss" så mycket av att rida när hon bara halkar omkring just nu, så lite vila dör hon inte av. Det är jag som gör det. Överskottsenergi och dåligt samvete!)
   
  Slö dag kommer det här bli och om humöret fortsätter vara längs med golvet lär vi inte ha så kul idag. Jag har en tendens att sprida mitt humör/min energi så andra känner av samma sak. Så nepp, ingen bra dag. Nästa vecka tar vi nya tag och det är verkligen dags att jag kommer på vart jag ska vända mig!
   
  Funderade innan på om jag skulle kolla upp recept och ge mig på att göra någon typ av julgodis; knäck eller kola. Ska även försöka haffa Jennie för en promenad. Jag känner att jag behöver ventilera... *arg, arg, arg*
   
   
  Idag är det regionala hopptävlinger i Värnamo och om jag hade haft råd, Pärla var frisk och väglaget var lite mer inbjudande hade vi varit där. Men redan för flera veckor sedan förstod jag att vi inte skulle åka dit. Men OM allt hade varit på vår sida, så skulle det ha varit årets sista tävling för oss.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.