• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sugen!

  Jag letar som bekant efter ett par bakskydd (Veredus Carbon Gel) bruna, i storlek L. (Lilla Storhäst har grova ben.) Och jag letar, letar och letar. Eftersom jag tycker det är lite väl häftigt att ge 1.xxx för dem (nya) så är det på olika begagnatmarknader jag sitter klistrad. Men än så länge har jag inte fått napp.
   
  Google är min bästa vän! Nu har jag hittat en webshop som säljer dem nya för tresiffrigt belopp så jag är skitsugen på att beställa! Men vi får se. Vore ju bättre för plånboken att hitta begangnade.
   
  Nej, men jag har eventuellt ett par begagnade på g, men de är tyvärr kanske i fel storlek. Väntar i alla fall på svar därifrån och sedan får vi se om det blir att skicka efter de nya eller inte.


  Kommentarer
  Lydia

  Vem vill inte ha sånna? :o

  2012-12-25 @ 21:43:04 | URL: http://svettfux.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.