• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Snöig tisdag!

   
  Nej men ibland blir det inte som man har planert. Till exempel så fick Emils bil lite närkontakt igår så den måste lappas ihop lite, hähä. Så i morse var jag uppe halv sex för att skjuts honom till jobbet. (Tur vi har min bil<3 ^^) Vi parkerade någon gång runt halv tio-tio, och vid halv sex var det ytterligare ett tjockt snötäcke på 1,5 dm på bilen!
   
  Hur ska det gå att rida i denna snömängd utan grejer för det?! Vägen lär ju vara snorhal eftersom det är plogat. Men så kom jag på att det kanske är effektivare att rida på en äng? Förhoppningsvis blir det inte snösulor... Får prova det idag. "Problemet" blir bara att ta sig till en äng där det inte är plogat. Det lär bli spännande. Bara hon inte halkar och slår sig fördärvad.
   
  Så OM detta fungerar så får hon ett styrke-pass dagen till ära. Troligtvis inget tufft sådant, utan ett kortare men effektivare pga snön.
   
  Därefter ska jag och Emil åka och hämta grejer för att laga bilen och därefter är vi väl "på'at" igen ikväll. Jag filmade lite igårkväll, innan den där närkontakten, men har inte fört över det än. Annars då? Vi ser på Heroes, jag ska laga mat, skicka in blanketter, ringa AF (hade plats 89 i kö = la på, och ska prova någon annan gång...)
   
  Så ser min dag ut! Jag börjar få lite smått panik vad gäller Pärla. Det går iofs ingen nöd på henne, men jag vill ju kunna skritta henne! En sak är säker och henne tar jag INTE ut obroddad på detta underlag. Halkar hon kan hon ju gå i tusen bitar. Gamlingar blir ju oerhört sköra och jag tänker inte ta den risken! :P Så jag avvaktar till hovis kommer förbi och så får jag väl helt enkelt låta henne vandra runt med sina extra kilon ett tag till. Blää. Som "tur" är så har de ju precis lika mycket snö i hagen att trampa runt i = några extra kalorier(?) borde hon väl ändå göra av med!
   
  Tur man inte har bildbirst... ><


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.