• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så typiskt!

  När jag väl börjar få till det så ska jag komma åt någon knapp så allt är ENORMT = det blir fel proportioner och jag kan inte fortsätta med finliret som jag höll på med. Så jag får skjuta upp det ytterligare. FML. Smsade till och med Emil för att få svar, men just nu är han tydligen upptagen. Jippie... Går inte att googla på skiten heller. Blää. Någon annan som vet hur fan man får ner skärmen (bara internetfönstret) i size normal och inte 150+% eller vad det nu är. Nej, jag har ingen sådan där procent-väljar-grej nere i högra hörnet så tyvärr var det inte riktigt så smidigt att fixa. Suck.
   
  Får väl ta och dela med mig av dagen och morgondagen istället då. Hovslagaren kom förbi ikväll så nu ÄNTLIGEN är mina kära djur redo för hala vintervägar och fluffiga snöängar! :D
   
   
  Imorgon är det återigen dags för hingsten, så jag vet inte riktigt hur upplägget blir med mina egna då. Jag vill såklart sätta fart med igångsättning igen så fort som möjligt. Men mörker är ingen höjdare, framför allt inte när den ena hästen ska vända så fort något ser annorlunda ut än tidigare (och det har ju snöat som bekant, så det är mycket som ser annorlunda ut - och jag syftade på att isf "åka barbacka") och den andra är halvt blind och inte har varit ute på tre veckor, typ. Nejdå, så illa är det inte. "Problemet" med Pärla är snarare att jag inte är kapabel att gå, så i så fall "blir jag så illa tvungen" att hoppa upp och skritta på henne. Vi får se hur det blir. Och en sak till, nej jag kan inte rida tidigare för då har vi kvalitetstid.
   
  All tid förutom när vi jobbar, jag rider eller han skruvar har vi kvalitetstid. Vi umgås nämligen ALLTID. Jag rider alltså medan han jobbar eller skruvar. Yes, så ser det ut i vårt förhållande. Allt för att pussla med intressen, men även umgås med varandra.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.