• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlas favvofrisyr

  Här är då många, typ likadana, bilder på Pärla in sin favvofrisyr. Såhär ser hon alltid ut i hagen/när hon själv får bestämma. Vad jag tycker? Det stör mig litegrann, allt ska ju va på EN sida ;)
   
   
   
   
   
   
   
   
  Lite svårt att fota skönheten när man har gottis i ena handen ^^ Men sju halvdana bilder kanske lyckas säga lika mycket som en vettig bild? Aja, manen som sagt. Vi har ju våra egna åsikter och den lilla biten närmast öronen. Egentligen är det faktiskt ungefär halva, eller tre fjärdedelar av manen som är på fel sida, så lite är på rätt håll även där fram. Jag brukar lägga över den delen mellan öronen som lugg. Eller på höger sida såklart, men det blir inte lika snyggt då den är lite mer böjd/ligger inte hundra bra bland den andra manen just pga att hon slänger över den på fel sida till "vardags" haha.


  Kommentarer
  Lydia

  Så fin blogg! :)

  2012-12-01 @ 20:29:06 | URL: http://teeamjump.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.