• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlahäst tror hon bestämmer

  Idag när jag skulle ta ner hästarna till stallet så hade Pärla invändningar. Jag fick inte ner henne! Det var helt omöjligt! Hon bara stack, gång på gång. Efter en lång stunds sprignande runt i hagen och efter flera försök med grimma och grimskaft så gav jag upp och knöt grimskaftet som tyglar och försökte rida ner henne. Hon bara vände runt med mig då med. Stark och envis Pärlahäst. Så jag satte på Aleccis grimman istället och hon följde med så snällt och då följde såklart Pärla också med. Idéer! (Man kan ju iaf inte påstå att hon har ont längre, haha)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Från idag, i slasket och dimman.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.