• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla = fyra skor!

  Yes, nu är Pärla återigen redo för att kana runt på byavägarna. Nej, faktiskt så kommer jag låta min stjärnhäst fortsätta betrakta hagen tills det är bättre väglag. Hon stapplar så försiktigt även när det är packad snö, så isgata vill jag inte "utsätta" henne för. Jag vet inte riktigt hur hon gör när hon går, men på något sätt lyckas hon ibland sätta ner hoven så att broddarna inte greppar och så kanar hon ett par dm. Det gör väl att hon inte riktigt litar på dem. Dock bara i nedförsbackar, resten är lugnt. Men eftersom det är nedför oavsett vart man ska rida så väntar vi lite. Hon har mer eller mindre alltid varit sådan, men jag börjar ju blir mer och mer rädd om min "sköra" guling, så vi tar det säkra före det osäkra. Fortsätter det dessutom som det går nu så är det snart grusväg här och där och då ska vi skritta igen, och därefter blir det trav också.
   
   
  Min mor är "duktig" på att köra fort i byn (och så gnäller hon på att jag/vi kör fort... -.-' Jag kör SÄLLAN över 40 över järnvägen och där vid, medan hon plöjer på i 60) så när hon slickar mitten och möter hovslagaren, så har hovslagaren inte så mycket att välja på:
   
   
  Haha, kan ju tillägga att min bil inte lyckades få upp henne. Vi slet av linan två gånger (på två olika ställen) eftersom den inte pallade att rycka och ska man dra upp med en gammal slöförti så måste man rycka. Pappa fick ta över "uppgiften" och dra upp med traktorn istället = nemas problemas.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.