• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Omvända årsider, till viss del

  Solnedgång. April 2012. Det var så varmt och fint väder då! Lite som sommaren vi aldrig fick i juni, juli och augusti. Jag red i t-shirt flera dagar den månaden, men i höstjacka under själva sommarmånaderna. Bara det är väl ett tecken på att världen blir väldigt påverkad av oss människor. Det är också en anledning till varför våren är min favoritårstid och inte sommaren. ("Vilken sommar?")
   
  Men visst är det rätt skönt att slippa alla flugor, blinningar, myggor och andra insekter just nu?


  Kommentarer
  Emma

  Det är sjukt skönt att slippa alla småkryp! Tycker om snön och kylan står jag ut med, jag gillar vintern synd att det är så nedrans mörkt jämt bara!
  Sv; tur att någon fann det intressant! ;)

  2012-12-23 @ 18:10:30 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.