• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Om man skulle ta och göra lite nytta?

  Vattna och mata hästarna så de är nöjda (snart dags för vinterkängor för deras del, wiho!) och därefter göra något gott att käka tillsammans med någon hästfilm? Det är ju bara det att jag starkt ogillar sorgliga filmer och många hästfilmer (de jag vet om) är tydligen sorgliga. Och sen så vill jag ju inte leva så hemskt onyttigt, men så såg jag av en slump en bild på negerbollar och blev såå sugen..! Får se hur det blir. Först, som sagt, hästisarna!
   


  Kommentarer
  Annamaria

  Visst hade det varit trevligt att kunna förändra något i vårt snevridna samhälle, antar att jag talar mot mig själv när jag bombar ner LKAB angående om att dom ska skänka pengar till wwf och andra föreningar :$

  Man vill förändra, men inte behöva ta det där andra ansvaret för saker som man inte bryr sig lika mycket om...

  2012-12-10 @ 16:26:10 | URL: http://lecheval.blogg.se
  Danisa

  SV: Ja nä precis hästarna blir ju gamla dom med :/

  2012-12-10 @ 18:10:44 | URL: http://danisaingebretsen.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.