• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och ett halvt

  Yes, så är det. Idag fyller jag "och ett halvt". När man var liten hetter det "...och ett halvt *stolt/viktigt*" medan det numera heter "...och ett halvt *WAAAH, såååå gammal/åldersnoja*". Så är det för mig. Jag känner mig äckligt gammal. Ärligt talat känner jag mig som runt 15, fast med körkort. Eller kanske inte 15, men inte en dag över 17 - eller något. Ålder är bara en siffra heter det, men det är så mycket mer! Jag upptäckte nyligen (för kanske ett par månader sedan) när jag borstade tänderna, tittade i spegeln, tittade närmare och POFF, #%#&! min HY börjar ju bli... begagnad! Alltså, som en... inte ungdom. HAHA, störd - jag vet. Men så är det. Jag är inte 15, och inte 17. Jag är 21. Och ett halvt. Shit. Tror jag dör snart (åh, kan misstolkas - är snart den 21 och vem vet vad som händer då?) Nej, jag tror inte på att världen går under... Hum, nu är det som vanligt - jag spårar ur totalt. Ni ska bara veta hur ofta och mycket jag brukar spåra ur. Nu skiter vi i det här och istället blir det;
   
  GOD MORGON, onsdag 19 december. Den enda 19 december detta år, har ni tänkt på det? Mina planer är inte så många faktiskt; mata och vattna hästarna, skritta Pärla, boka tvättid, rida hingsten, göra mat och allt det andra hemmafru-görat. Det blir nog en trevlig dag det här också. Vi gör den till det.
   
   
  Förresten så kom jag på en halvdan "julklapp" till er - men ni får välja själva vad det ska va. Klockan 14 kommer alternativen upp - det finns två att välja mellan; ett mjukt och ett hårt paket. Hoppas så många som möjligt vill, och vågar, välja.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.