• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens ridning

  Pärla - skritt barbacka. Fick sällskap på hemvägen och vi snackade lite om hästen. Men jag tror inte det är aktuellt. *Blandade känslor*
   
  Aleccis - Jag ville rida ordentligt, så ordentligt it was! (Ons: 35 min, tors: 45 min) Ett "varv" i skogen, ett runt flugeby och dahlseda bak och fram. 1 h 10 minuter, mysigt! Fick även här sällskap en bit och efter de minutrarna skritt så var hon finare än tidigare. Över lag var hon bättre idag än tidigare.
   
   
  Jag drog på mig hela michelingubbeutstyrseln och hade ett mål: INTE FRYSA. Det lyckades! Jag var lagom varm under ridningen (förutom på hakan?), men i stallarbetet så var det rätt svettigt att gunga runt i alla kläder. Jag köpte ju nya termobyxor och en reflexvinterjacka i Ullared sist, och det var inga bortkastade pengar direkt. Bådar gott inför resten av vintern :)
   

  Vi kom lite nära. Hindret är 1m och Pärla kommer över ändå. Men landar i trav, haha. Sötnöt!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.