• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nyår och fyrverkerier

  Jag är emot fyverkerier helt och håller. Tycker de borde förbjudas och aldrig, aldrig få säljas. Det är en helt värdelös "uppfinnig" och ja, jag fullkomligt hatar dem.
   
  Dels för djuren. Alla dessa fina, oskyldiga djur. Både mina, andras och dem i skogen som inte ägs av någon. De borde få ta det som vilken dags om helst, och inte bli skrämda till livet av människans dumma idéer med blixtrar i regnbågens alla färger och smällar värre än de värsta åskknallarna.
   
  Men dels för att vi, människor som har ett enormt ansvar, inte kan hantera dem. De tänds på av onyktra personer, de tippar, folk håller i dem när de "går av" men det allra, allra värsta är vad många BARN gör i alla fall i min hemstad. Ungdomar och tyvärr även en del barn samlas på torget. Sedan smäller det hit och dit. De lägger dem ner, siktar mot folkmassorna och tänder på - i Sverige, på tvåtusentalet. Det gör mig vansinnig! Så fruktansvärt och hänsynslöst. Vem vill förstöra för andra människor på så sätt att de till och med försöker ha ihjäl dem?!
   
  Nej, förbjud raketer! Företagen får helt enkelt använda sin kunskap till annat och tjäna pengar via andra saker istället. Jag håller med att det inte skulle bli "samma sak" utan raketer, men det skiter jag i. Det är ju värt det, tusen gånger om!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.