• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nu är julfirandet slut

  Hua, mätt och... tjock. Och trött! Det är påfrestande att var ute till 03 om nätterna och gå upp hyfsat tidigt för att rida, och därefter hålla igång med tjocka släkten, på olika håll dag efter dag. Men nu ska jag försöka ta det lugnt och imorgon blir det en fet sovmorgon!
   
  Eftersom det "hör till" att tala om sina julklappar kan jag ju också gå igenom mina. Som vanligt är det INGET hästrelaterat och är det något jag faktiskt VILL ha så är det ju hästgrejer. Men nepp, haha, och jag klagar inte för jag vet hur det fungerar i vår släkt. Men det blev lite olika presentkort, ett smycke (till en av pirercingarna), handdukar, godis, photoshop, grillbok, trisslott, pengar och en ny MOBIL! :D (Och så ska jag få glasögon senare när vi har tagit tag i det). Jag fick mycket, mycket mer än vad jag trodde jag skulle få och är nöjd.
   
   
  Dock är det en julklapp som är mindre omtyckt. Den sämsta för i år (och för alla år). Den är av Pärla och har såklart precis perfekt tajming. Hon har nämligen dragit av sig en framsko så nu kan jag likt förbannat ändå inte rida båda... Alltså, åååh, den där burken med flyt jag önskade mig - när får jag den?!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.