• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nej, nej, jag har iiiinteeee glömt bort dem, inte alls... -.-'

  HA-HA-HA. Skratta eller gråta? Alltså... Stackars mina hästar! Nackdelen med att ha lösdrift, och stänga in dem för att de ska torka till, och åka och äta julmat, och komma hem, "pusta" ut och tänka att "vad skönt att allt är klart för dagen" och sen komma på "HÄSTARNAAA!!!".
   
  Jo, tanken var att släppa ut dem när vi åkte hem från min mor. Men de har fått stå där i två timmar till nu. Hoppsan. Sånt som händer - eller? L-Y-C-K-A-T Jessica... (y) Skit också. Hoppas verkligen de är torra nu!
   
   
  Nehepp, dags att åka ut och MOCKA en jävla massa nu då. Hörs och störs om en stund!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.