• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mus, polis, hingst, rallykörning osv

  Jag hann med en del igår faktiskt:
  o torka klart, fortsätta vika
  o diska
  o posta grejen (<- reeedaaan hähä)
  o hästarna (men red inte:/)
  o hämta emil
  o hingsten
  o sälja hans bil (skjuts upp)
   
  Jag dammsög aldrig, men vi åkte faktiskt och hämtade en ny bil. Småvägar hela vägen! Halt och på vissa ställen oplogat. Alltid lika trevligt att få möte som inte har någon koll på sin högersida så att de slickar mitten. Blää. Men det gick ju.
   
  Var ju även ute hos hingsten. Han skötte sig finfint! Såklart det var lite jobbigt för honom att pulsa runt i djupsnö, men han gör så gott han kan. På tal om hingst och detta "jobb" så kan det eventuellt bli mer av det... Wie! :):)
   
  Det är lite konstigt, men jag har verkligen kommit in i någon period när allt är mysigt och sött. Som igår, när vi var ute och åkte 25 mil; så fort vi passerade ett julpyntat hus så: "kolla va myyysigt!" Och det var ju inte så sällan då vi passerade en hel del småbyar. Men å andra sidan är det nog inte dumt att uppskatta vintern och all snö, för det känns inte alls lika tungt och jobbigt som "det brukar".
   
  Vi kom hem till stan igen ganska lagom för att haka på och kolla/hjälpa till att dra upp en i "sladd-gänget" som hade halkat ut med bakänden i diket, hahaha. Första kurvan på en viss runda de skulle köra (y) Sedan fick det bli McDonalds, därefter lite mer tuffande runt, runt med bilarna och ja, sen sova. :)
   
   
  När jag var ute i stallet så hade jag fått en ny kompis! En liten mus :) Kolla så söt!
   
   
   
  Vi har (har haft?) riktigt bråkande grannar här över oss. De börjar 06 och håller på till sent på kvällen - varje dag. Helt sjukt hur folk kan bråka så mycket?! De slår igen dörrar så rutorna skallrar i hela huset, vrålar på varandra, drar runt saker på golvet så det låter som det är bombnedslag och jag vet inte vad! Men igår stod två snutbilar utanför vårt, och antagligen var de någonstans på övervåningen för jag såg aldrig till någon av dem. Jag HOPPAS verkligen att det gällde dessa bråkstakar...
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.