• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Motivation i vinter

   
  Konstigt nog har jag inte klagat på vintern än. Jag tycker istället det är helt okej, trots isgata och plusgrader blandat med minusgrader. Trots bärande av vatten och konstant fuktiga vintertäcken. Trots skadade hästar till och från och trots att det är mörkt innan man hinner vakna, ungefär. Nej det är väl mycket tack vare skadorna som jag faktiskt har motivation att ta mig ut. Klär på mig och går ut, utan ens en liten suck. Jag letar inte bortförklaringar och hittar inte på anledningar att få dem att stå istället för att rida.
   
  Idag till exempel tänkte jag att det nog inte GÅR att rida. :( Väglaget är värdelöst och jag vill inte ha mer skadade hästar. Men när jag gick upp till dem så blev det ändå "klart jag ska rida! Det är lite grus på sina ställen så det går nog". Så båda fick komma ut och visst gick det, men det är inte smidigt.
   
  Det är en sådan fantastiskt skön känsa att VILJA ut till dem och vilja rida, även att det nu är den "svåraste" tiden om man har denna livsstil.
   
   
  Det tråkiga är såklart att det är så svårt att rida nu. Som sagt är det isgata och i skogen, ängar osv är det så HÅRD snö och riktig jobbig skare. Jag tycker det är svårt att veta vart man ska röra sig. Svårt, som sagt, mycket svårt.
   


  Kommentarer
  Anonym

  Denna tiden är absolut jobbigast att ha häst på. Speciellt när man inte har ridhus. Hur mkt man än vill går det inte att rida ut utan att hamna i en livsfarlig situation.
  Kan säga dig att jag inte ångrar en sekund över att jag bytte stall med ett med ridhus - till nästan samma pris dessutom :D

  Svar: Lyxigt värre, hörrudu :P Särskilt med tanke på priset!
  vinna.blogg.se

  2012-12-29 @ 11:36:46 | URL: http://www.elitsatsarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.