• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Min och Pärlas första tävling

   
   
  Världens finaste Pärlahäst.
   
  Det var höst och det var 2007. Oktober närmare bestämt. Den 27e har jag för mig. Jag var nervös. Allt gick så himla bra! I LCn låg vi riktigt bra till då det bara var vi som hade tagit en viss sväng osv. Men så tabbar jag mig så otroligt..! Jag räknade hindren i huvudet, och missar att tänka "11" så när det är dags för tolfte hindret så "letar jag" efter elvan - som vi precis hoppade. Så jag irrade runt och "missade" alltså att hoppa tolvan. Vi fick massa tid för överskriden maxtid i omhoppningen och även minst fyra fel för korsande av sin egen väg. Inget kul när allt gick så bra.
   
  Jag hade tidigare bara hoppat clear rounder. Dvs oavsett hur många starter det blev på en dag så var det alltid samma bana. Så jag hade jättesvårt för att komma ihåg banan till LBn sen. I min skalle blandade de bara ihop sig med varandra. När det väl var vår tur så missade jag en sväng och fick svänga efter vi hade passerat ett annat hinder så där fick vi ett stopp. Sen vet jag att hon flöt ur kombinationen för mig. Antagligen kom vi väl runt med de felen för jag kan inte minnas något mer stopp eller att vi vägrade ut oss. Men jag var besviken. För det var inte alls många nollor och då var höjden absolut inga problem. Det var före "ser hon bakbommen?"-tiden, om man säger så.
   
  Nästa gång det var tävling där, ungefär ett halvår senare så tog vi revansch! Två vinster av två möjliga och än idag vår bästa tävling. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.