• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lussebullar it was!

  Jag har gjort mig jätteilla på vänster hälsena, så det gör skitont att gå. Det plus alla tusen minusgrader gjorde att jag och Jennie valde att befinna oss inomhus efter en promenad till Maxi. BULLBAK! :D Det var mycket roligare med sällskap, men inte riktigt lika kul att hennes bullar blev mycket snyggare än mina, haha. ;D
   
  Nu ska jag snart bege mig ut till gården och hästarna. Jag ska faktiskt vara så snäll att jag tar med påse till min far. Så får han äta lite julstämning han med. Trevligt, trevligt.
   
  Jennies över, mina under. Den där gula klumpen skulle först föreställa barbapappa, men sen blev det pappa Simpson och efter ugnen en sköldpadda, haha.
   
  Russinfritt ofc!


  Kommentarer
  Emelie

  Nej, russin ska det vara!! :D

  2012-12-07 @ 17:55:18 | URL: http://lindblad.blogg.se
  Nadwa

  MUMS! Ser riktigt gott ut, lussekatter är verkligen goa

  2012-12-07 @ 18:31:57 | URL: http://www.nattstad.se/nadwa
  Danisa

  SV: Ja det lär det bli :D
  Har du gjort idag då? :D

  2012-12-07 @ 19:39:12 | URL: http://danisaingebretsen.blogg.se
  Annamaria

  Ja, men man vet ju inte vad dom gör med pengarna, dom kanske planerar att återskapa all förstörd natur? Eller skapa en industri som skapar luft så man kan fortsätta hugga ner skog? ;)

  Man fattar ju energikraftverk i vatten och sådär för de är ju något som inte totalförstör och vi behöver ju el, men förstöra fjäll och skog osv. för 10 års gruvbrutning?

  Ja, man är ju snabb att säga att man inte ska kasta sten i glashus eller att man ska sopa rent framför sin egna dörr men borde inte samma sak gälla här? Ordna upp sitt eget land, inte skicka en massa soldater och kasta bort pengar dit eftersom sverige ändå är ett "neutralt" land. Satsa pengarna på friends eller nåt annat, jag vet inte precis vad allt heter.

  Fast samtidigt när det sker olyckor som i Haiti är det kanske bra att det finns organisationer i utlandet, nä nu vart jag kluven...

  Yeah, Jessica for pre..stadsminister!! :D Lura alla att du vill samma som alla andra partier och sen när du sitter där så rör du om i hela grytan ;)

  2012-12-07 @ 23:11:21 | URL: http://lecheval.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.