• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klämma och känna

  I Jönköping var vi på mellandagsrean på Mediamarkt och såklart var jag tvungen att klämma och känna på kameraavdelningen. Min kille skulle köpa en leksak (jopp, PS3 - och vi har PS2. Aslönt känner jag, INTE. Hahaha) så det var därför vi var där från första början.
   
  Men så hade de riktigt vettiga priser på de äldre systemkamerorna (typ 2-3+ tusen) och jag var såååå sugen! Men så måste jag ju hålla i pengarna...
   

  (Kolla vad vacker den är i bruuuunt! Älska brunt!)
   
  Egentligen är jag renodlad canonnörd (fråga mig inte varför, har inte ägt någon systemkamera men har varit mycket nöjd med deras digitalkameror jag ägt), men eftersom en jobbarkompis till sambon har massa Nikonkameror och anser att dem är bäst så trycker ju han på att jag I SÅ FALL ska skaffa mig en Nikon. Jag var därför lite mer öppen och kikade även på den sorten.
   


  Kommentarer
  Ellen

  jag har en D3000 :)

  2012-12-27 @ 12:32:29 | URL: http://allakramartilldig.blogg.se
  Anonym

  Jag har en Nikon D3100 och det funkar bra :)

  Svar: Kul att höra :) Jag får se vad det blir - och när det blir en kamera för mig :)
  vinna.blogg.se

  2012-12-29 @ 21:31:11


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.