• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Julning pågår

  Min frukost idag:
   
  Köpt tomtegröt. När jag var liten (uppvuxen med hemgjord gröt, hemgjort allt faktiskt) så var det godare med köpegröt, för den är så söt. De få gångerna vi fick köpegröt, oftast efter att pappa varit på olika arrangemang med LRF el dyl, och fått med sig överblivet hem. Men nu är det tvärt om. Jag har inte orkar engagera mig och ställa mig och göra gröt, så då har det fått bli affärens variant. Men just pga att den är så äckligt söt så tycker jag att det är bättre med hemgjord. Aldrig blir man nöjd!
   
  Igår, när jag var ute hos hingsten, frös jag något otroligt. Det var länge sedan jag frös så mycket. På hemvägen i bilen höll jag inte ens i ratten utan hade nävarna i varmluften från fläkten istället. Styrde med armbågarna. Inte världens tryggaste bilkörning kanske, men vad gör man inte för att få upp värmen igen! Satte säkert personligt rekord i att duscha när jag äntligen kom in igen. 35 minuter, i skollhett vatten. Jag hatar att duscha - men igår var det rätt fint att få upp värmen igen.
   
  Idag slår jag på stort och använder mina nya termoleggins som långkalsonger under ridbyxorna. Egentligen vet jag inte om jag ska rida då det är -13 i stan och hur kallt är det då inte ute på gården?! Hua. OFLYT. Jag som vill rida..!
   
  Eftersom det börajde bli ruskit kallt igår och verkar hålla sig på den nivån, så bytte jag till vintertäckena. Och vad fick jag se då? :( Har ju låtit Pärla ha täcket på sig utan att ha kollat under det ett tag i streck nu och, alltså, jag har klagat över att hon är rund tidigare - men nu är det EXTREMT. Hon är SMÄLLFET :(:(:(:( ååhh... Ska dra ner på kraftfodret till henne helt nu (från en näve till inget alls) och så får hon bara lite kraftfoder istället. Sen blir det att sätta igång med skrittpromenader. Någon motionsform är iaf ett krav nu.
   
  Det finns en del att diska och därefter åker jag ut och då får vi se hur jag gör med Aleccis idag. Finns ju ingen vettig plats att rida på heller.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.