• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ingen ridning :( buhuu

  Nej, jag kände att det skulle vara helt omöjligt att rida. Det är mycket jag är och inte är, men att fega ur pga skaderisken - det är väldigt, väldigt sällan. Idag var dock en sådan dag. Jag tänker inte "satsa" hästen bara för att rida en sväng.
   
  De hade ett tjockt lager snö på sig, som underst var is här och där. Blöö. De har inte varit inne någonting sedan det började snöa ordentligt. De står bara ute och glor. Går in och dricker ibland, men inte ens det har de gjort inatt/morse (=inga steg i snön till stallet). Alltså, de dööör ju inte av att stå där inne. *sur* tycker de kan gå in så att de inte blir så snöiga, hähä.
   
  Pärla slår väl världsrekord i is-och-rufs idag. Tog ett par halvdana bilder på hennes frisyr. Jag gillar inte att hon är så orädd om den där manen...
   
  Happ, nu står de inne. Tog med dem in (oavsett om de ville eller inte - de ville inte), gav dem mat och stängde dörren. Nu får de minsann vara där inne och dricka ordentligt, och förhoppningsvis torka till litegrann innan jag tar ut dem om några timmar. *Elak hästägare*
   

  Fluffiluff :] Jag lääängtar tills hovlsagaren kommer..!


  Kommentarer
  Danisa

  Aawii, så sööt ;D (diggar tränset) ;)

  2012-12-04 @ 18:56:25 | URL: http://danisaingebretsen.blogg.se
  Annamaria

  sv: Vad kul att du tycker det! :D

  Gruvbolagen kommer inte ens från sverige och bryr sig inte det minsta, men de värsta är väl att de finns lag på att gruvbolagen från andra länder får komma och skyffla fritt här och sedan lämna dagbrott som aldrig går att reparera :(

  2012-12-04 @ 21:10:58 | URL: http://lecheval.blogg.se
  Annamaria

  sv: Jamen man har nästan lust att göra de, bara de att dom säkert inte har så att andra länder kan bryta hos dom. Sverige är som en hora, säljer sin kropp för pengar och regeringen är hallicken ;) Bevara natur är inte något som svenskarna vet om eller bryr sig om, dom hjälper hellre barn i andra länder än barn i sitt eget land så varför skulle dom bry sig nu ;)

  2012-12-05 @ 09:49:53 | URL: http://lecheval.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.